Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNCİKSPOR'DAN, BAŞKAN KORKUT'A ÖZEL FORMA

        AHMET ERKUT

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Başkanı Ziya Azgın, kulüp yöneticileri ile birlikte Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut'u, makamında ziyaret etti.

        Adıyaman birinci amatör B grubunda mücadele eden Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Başkanı Ziya Azgın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Meriç ve Kulüp Antrenörü Nevzat Peker ile birlikte Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut'u makamında ziyaret etti. Ziyarette kulübün faaliyetleri ve kulübün durumu hakkında bilgi veren Başkan Azgın, 'Mehmet Korkut 02' sırt numaralı kulüp formasını Başkan Korkut'a hediye etti. Sincikspor Başkanı Ziya Azgın, Kulübe desteklerinden dolayı Başkan Korkut'a teşekkür etti. Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır, biz bu gençlerle geleceğe yürüyeceğiz. Sağlam bir toplumun temelinde sağlam bir gençlik yatar. Kütü alışkanlıklardan arındırılmış, kendini toplumun gelişmesine adamış gençlere ihtiyacımız var. Bu gençlerimizde böyle güzel faaliyetlerde görmek bizi mutlu ediyor, biz onların destekçisiyiz, inşallah gençlerimize her türlü desteği sağlayacağız. Sincik Gönüllüleri Spor'u iyi yerlerde görmek istiyoruz, bütün desteğimiz kendileri ile beraberdir. Bu nazik ziyaretleri ve forma hediyelerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı'nın şahsında kulübün tüm üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (AE-SD-Y)

        01.12.2015 17:31:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa