Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZCİLER BAŞKANI ŞENLENDİRDİ

        TAŞKIN SARICA

        BALIKESİR (İHA) - Hatice Fahri Eğinlioğlu İlkokulu izcileri Başkan Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, söyledikleri şarkılarla başkanı şenlendirdiler.

        Hatice Fahri Eğinlioğlu Okul Müdürü Ritvan Erkek, İzci Öğretmen Erden Eryüzlü, İzci lideri Sevgi Eryüzlü ve Sınıf Temsilcisi Eylem Ay ile okul izcileri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. İzci Öğretmeni Erden Eryüzlü tarafından Başkan Kafaoğlu'na izci fuları takıldı. Başkan Kafaoğlu yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, "izcilik demek disiplin demek, özgüven, çalışkanlık, fedakarlık demektir" şeklinde konuştu.

        İzci guruplarının birlikte söyledikleri İzci Şendir şarkısına Başkan Kafaoğlu da alkışlarıyla eşlik etti. Ziyarette konuşan Okul Müdürü Ritvan Erkek Başkan Kafaoğlu'na teşekkürlerini ileterek, "İzcilerimiz ile değişik sosyal aktivitelerimiz kamplarımız oluyor. Bu gibi etkinliklere bir de protokol ziyareti ekleyelim dedik. Sağ olsunlar kendileri bizi kabul ettiler. Çok onure olduk. Ziyaret ve faaliyetlerimizi devam ettireceğiz" dedi.

        İzcilerin ziyaretinden oldukça memnun olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise, "Okul müdürümüz, İzci Başları ekibi ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İzcilik, çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasına katkı da sağlayan önemli bir oluşum. Hayatın her türlü zorluklarını doğada yaşayarak öğrenmiş oluyorlar. Öğrencilik yıllarında bu genç kardeşlerimiz ne kadar fazla eğitim ve donanım ile yetişirlerse o kadar hızlı muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış oluruz. Gelecek bu çocuklarımızda, gençlerimizde. İzcilik bir disiplin, fedakarlık, paylaşma, kardeşlik, zorluklara göğüs germe, her şartta hayatı idame ettirmeyi öğreten bir çalışma şekli. Ondan dolayı kutluyorum kendilerini. Az önce sayılarının azaldığını duydum. Balıkesir'de 8 ünite kalmış, üzüldüm. Sayılarının çoğalması lazım. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Okul müdürlerini, eğitmenlerini ve çocuklarımızı kutluyorum" dedi.

        (TS-

        01.12.2015 17:18:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa