Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ'TA KARTLI SİSTEM DÖNEMİ

        ŞAHİN ŞAHİN

        MUŞ (İHA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ulaşım kartı almak için Muş Kart Satış Bürosu'nda sıra bekleyen öğrencilerle bir araya gelerek, yeni sistem ile beraber ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.

        Kart almak için sıra bekleyen öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Feyat Asya, başlattıkları yeni uygulama ile artık sorunsuz bir ulaşım yapacaklarını söyledi. Öğrencilerin sıra bekleme konusundaki sitemlerini değerlendiren Başkan Asya, "Sizlerin ulaşım alanındaki sıkıntılarınıza köklü çözüm üretmek için aylarca çalışmalarımız oldu. Allah'a şükür zahmetli geçirdiğimiz sürecin ardından sağlıklı bir sonuca ulaştık. Ulaşım kartlarının alınması noktasında yaklaşık 3 aydır gerekli duyurularımızı yaptık. Ancak uygulama hayata geçmediği için kart alımına talep gösterilmedi. Geçtiğimiz hafta sonu uygulamayı başlattıktan sonra aşırı bir yoğunluk yaşanmaya başladı. Bu konuda biraz duyarlı ve sabırlı davranmanızı rica ediyorum. Bir sefere mahsus bu sıkıntıya katlanmak zorundasınız. Bundan sonra rahat bir ortam oluşmuş olacak" dedi.

        Vatandaşları kart almak konusunda uyaran Başkan Asya, "Biz bu memleketin ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için mücadele ettik. Vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere destek vermesini bekliyoruz. Ulaşım kartlarının alınması ile ilgili duyurularımızı sürdürüyoruz. Bir haftaya kadar otobüs işletmecilerinin kartı olmayanlara uyarılarda bulunarak normal tarifeden ücret almasını söyledik. Gelecek haftanın başında kartı olmayanlardan ek ücret alınacak. Bu konuda halkımızın duyarlı davranıp bir sefere mahsus kartlarını almalarını rica ediyorum. Aynı duyarlılığı durak yerleri için de bekliyoruz. Çünkü bundan sonra otobüs ve minibüsler durak yerleri haricinde yolcu indirme ve bindirme işlemi yapılmayacak. Buna uymayan işletmeciler için cezai işlem uygulanacak" ifadelerini kullandı.

        Başkan Asya, konuşmasının ardından kart satış bürosunda yapılan işlemleri inceledi.

        (ŞŞ-MSA-Y)

        01.12.2015 17:13:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa