Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YURTTAŞ'DAN GÜRCAN'A ZİYARET

        MANİSA (İHA) - AK Parti Eski Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı makamında ziyaret etti.

        AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Eski Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ı makamında ağırladı. Yurttaş, Başkan Gürcan'ı tebrik ederek, AK Parti'nin her geçen gün birbirine biraz daha fazla kenetlendiğini ve emin adımlarla 2023 hedeflerine yürüdüğünü kaydetti. 1 Kasım seçimlerinden Manisa'da 5 Milletvekili çıkararak iyi bir sonuç alan AK Parti Manisa teşkilatını tebrik eden Yurttaş sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da başarılı bir seçim sonucuyla zafer dolu sayfalara bir imza daha attık. Milletvekilliği dönemimde Manisa için nasıl gece gündüz demeden çalıştıysak, şimdide halkımıza faydalı olan her hizmet için varız. AK Parti iktidar olduğu sürece Türkiye güzel günler görecek. Bu güzel günler için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Manisa'ya hizmetlerimiz devam edecek demiştik. Bu kapsamda Yunusemre İlçemize bir Şifa Merkezi açmak için kolları sıvadık. Sürat Yolu üzeri Merkez Efendi Devlet Hastanesi karşısında faaliyete geçecek olan Şifa Merkezi'mizin tüm Manisalılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tüm halkımızı açılışımıza davet ediyorum. Son olarak AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı ve tüm teşkilatımızı tebrik ediyor. Çıktıkları bu yolda başarılarının devamının gelmesini diliyorum"

        AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise, Yurttaş'ın iyi dileklerinden dolayı kendisine teşekkür ederek açacak olduğu Şifa Merkezi'nin Manisa'ya hayırlı olmasını temenni etti.

        (AY-Y)

        01.12.2015 17:04:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa