Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN BAKICI ESNAF ZİYARETİNDE

        FATMA SAVAŞ İNAL

        BİLECİK (İHA) - Her zaman vatandaşların arasında ve vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gelenek haline getirdiği sabah kahvaltısı ziyaretleri ile fırsat buldukça farklı iş kollarına mensup esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geliyor. Son olarak Yeşilkent Mahallesi'nde bir iş yerinde Yeşilkent Mahallesi esnafı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Bakıcı, burada vatandaşlarla sohbet ederek, Bozüyük ve Yeşilkent Mahallesi gündemini değerlendirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde belediye çalışmaları, yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Bakıcı, vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerini de dinledi.

        Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Bu tür ziyaretlerimizle yakaladığımız sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla iç içe oluyor, Bozüyük'le ilgili fikir alış verişinde bulunuyor, rahatça sohbet edebiliyoruz. Hemşehrilerimizin bizlerden neler beklediğini, Bozüyük'te neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgi veriyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve bilgi paylaşımında bulunarak Bozüyük'ümüzün geleceğine hep birlikte yön veriyoruz" dedi.

        (FSİ-KÇ)

        01.12.2015 17:01:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa