Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YUNUSEMRE ZABITADAN KALDIRIM İŞGALİ KONTROLÜ

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kaldırım işgaliyesi ile ilgili kontrol gerçekleştirdi. Ekipler, kaldırım işgali yapan esnafa uyarıda bulundu.

        Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kaldırım işgalinin önüne geçmek amacıyla çalışmalar yürütüyor. Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, kaldırım işgaliyle ilgili şikâyetler aldıklarını ve kaldırım işgalinin ortadan kalkması için çalışma yaptıklarını belirterek, "Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak kaldırımlardaki işgaller ile ilgili çalışma gerçekleştirdik. İşgaller ile ilgili uzun zamandır şikâyetler alıyorduk. Bugün ekiplerimiz buradaki esnaflarımızı uyararak bu işgaliyelerin ortadan kalkmasını sağladı. Kaldırım işgaliyeleri ile ilgili çalışmalarımız rutin olarak devam edecek. Tüm esnafımızı bu konuda uyarıyoruz. Esnafımız da bu konuda gerçekten duyarlı ve çevresine saygılı insanlar. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Uyarılarımızın ardından işgalleri kaldırarak bize yardımcı oldular. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

        (AY-Y)

        01.12.2015 16:49:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa