Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA'DA KARLA MÜCADELE TOPLANTISI

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından 2015-2016 kış sezonu karla mücadele toplantısı yapıldı.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 13 ilçenin belediye görevlileri, ilgili daire başkanlıkları ile güvenlik ve sağlık birimleri temsilcileri katıldı. Toplantıda, 2014-2015 yılı kış sezonu değerlendirmesini yapan Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, geçen yıl yoğun bir kar yağışı olduğunu belirterek, "Yağış oranları geçmiş yıllara göre daha yüksek seviyedeydi. Ekiplerimiz gece gündüz özverili bir şekilde çalışarak, sezonu sorunsuz bir şekilde tamamladılar" diye konuştu.

        Kaldırım ve yol çalışmalarının bölgenin coğrafi özelliklerine göre planlandığını belirten Sarılar, yeni eklenen araç ve iş makineleri ile araç filolarının daha da güçlendiğini ve bu sezon da aynı plan ve program çerçevesinde çalışmaların yapılacağını söyledi. Sarılar, tüm kurum ve kuruluşlarla iletişim içinde olduklarını da ifade ederek, çalışmalara katılan herkese teşekkür etti.

        (ZIG-HA-Y)

        01.12.2015 16:42:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa