Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HANÖNÜ KAYMAKAMI KARADAŞ'A VEDA

        EMRE YILMAZ

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Hanönü Kaymakamı olarak görev yapan Adem Karadaş için veda yemeği düzenlendi.

        Kaymakam Karadaş, Hanönü Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, ilçede yaklaşık 4 ay görev yaptığını bu kısa süre içinde önemli dostluklar edindiğini söyledi.

        Kaymakam Karadaş, "Mutlu bir dört ay geçirdik. Ben burada bulunduğum süre zarfında, elimden geldiği ölçüde, kalbimizdeki neyse dilimizdeki o olacak şekilde bir karakter koymaya çalıştık. İnşallah sizlerin penceresinden de hoş bir seda bırakmışızdır. Sizlerle birlikte olmaktan çalışmaktan keyif aldım. Sizleri en güzel şekilde hatırlayacağım. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Karadaş'ın ardından söz alan Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar ise, "Kaymakamımız ilçemizde 4 ay kadar kısa bir süre görev yapmasına rağmen, burada yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığı süreç içinde ilçemizde çok başarılı hizmetlere imza attı. Kendisinin kaymakamlık kursunda başarılı olacağına inanıyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        (EY-GY-Y)

        01.12.2015 16:39:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa