Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALAPLI'DA MOLOZ VE İNŞAAT ATIKLARI TEMİZLENİYOR

        ERTUĞRUL YÜKSEL

        ZONGULDAK (İHA) - Alaplı Belediyesi, Karşıyaka sahil kıyısına bırakılan hafriyat atıklarını temizleyerek TIR parkı alanı oluşturma çalışmalarını sürdürüyor.

        Alaplı'da hafriyat çalışmaları sonucu ortaya çıkan molozların Karşıyaka sahil kenarına atılması ile ortaya çıkan çevre ve görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için, Alaplı Belediyesi ile DSİ ekipleri ortak çalışma sürdürüyor. Alaplı'da görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz yığınları ile kaplı alanın temizlendikten sonra alanın TIR parkı haline getirileceği açıklandı.

        Çalışma tamamlandığında son yıllarda Karşıyaka sahil kenarındaki bölünmüş yol üzerinde oluşan TIR'ları ve buna bağlı trafik sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Alaplı halkı ise belediye ve DSİ ekiplerine teşekkür ettiler.

        (EY-GY-Y)

        01.12.2015 16:36:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa