Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN YEMENİCİ EĞİTİM KURUMLARINI ZİYARET EDİYOR

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, okul ziyaretleri programında Anadolu İmam Hatip Lisesine ve Fedai Karabıyık Mesleki Teknik Anadolu Lisesine bir dizi ziyarette bulundu.

        Okul ziyaretlerinde öğretmenlerden gelen talepleri alan ve görüşmelerde bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Gelecek nesillerimizin iyi eğitilmesi için çaba sarf eden eğitim yuvalarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu ziyaretlerimiz de öğretmenlerimizle bir araya geliyor, böylece eğitim camiası ile direk iletişim kurarak talepleri dinleme fırsatı buluyoruz" diye konuştu.

        Başkan Yemenici aynı zamanda geçen hafta kutlanan 24 Kasım Öğretmenler gününde ve haftasında düzenlenen kutlama programlarından dolayı tüm okulları aynı anda gezme fırsatı bulamadığını, bu nedenle biraz geç kaldıklarını da ifade ederek "Milletlerin geleceğe umutla bakabilmesi, nitelikli, iyi eğitimli, çalışkan, yeniliklere ve rekabete açık bireyler yetiştirmesi ile doğrudan ilgilidir. Bugün okul sıralarında oturan evlatlarımız, gerek ilçemizin gerekse Türkiye'mizin modern geleceğini inşa edecek ve yöneteceklerdir. Geleceğe güvenle bakan ülkemiz için siz öğretmenlerimiz, nitelikli insan kaynaklarının oluşmasında, gelişmesinde ve yetişmesinde; en büyük, en önemli paya sahipsiniz. Önce kalpleri imar ve inşa eden sonra akla hitap eden, emekleriniz ve özverileriniz sayesinde aydınlık yarınlara güvenle bakmamızı sağlayan siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi.

        (TT-AY)

        01.12.2015 16:34:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa