Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1 ARALIK KOŞUSU YAPILDI

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın il oluşunun 61'inci yıldönümü dolayısıyla, 1 Aralık Başkanlık Koşusu gerçekleştirildi.

        Adıyaman'ın il oluşunun 61. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla, her yıl geleneksel hale getirilen 1 Aralık Başkanlık Koşusu bu yıl da sporcuların büyük çekişmesine sahne oldu. Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere toplam 4 kategoride düzenlenen Başkanlık Koşusu Eski Besni Caddesi üzerinden başlayıp, Karaali Caddesi üzerinde bulunan Atletizm Pistinde sona erdi.

        Yapılan yarışmalardan sonra dereceye girenler için düzenlenen ödül törenine Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Alay Komutanı Jandarma Albay İbrahim Koyuer, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, sporcular ve aileleri katıldı. Yarışlara 148'i erkek, 128'i bayan olmak üzere toplam 276 sporcu katıldı. Her kategoride ilk üçe giren sporcular Adıyaman Belediyesi tarafından altınla ödüllendirildi.

        Ödül töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla yıllardan beri düzenlenen bu koşuyu, bu sene de daha düzenli bir şekilde gerçekleştirdik. Bu yıl ki koşunun, geçmiş yıllarda trafiğin içerisinde gerçekleştirilen koşulardan farklı olmasının en büyük sebebi hem trafiğin yoğun olmadığı bir caddede gerçekleştirmiş olmamız, hem de koşunun varış noktası olan Atletizm Pistimiz oldu. Bu atletizm pistinden önümüzdeki günlerde de daha fazla yararlanacak olan gençlerimiz, antrenmanlarını bu pistte yapma fırsatı bulacaklar inşallah. Bugün ki koşuda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bize daha nice mutlu ve huzurlu yıllar kutlamayı, Adıyaman'ımızın da her gün biraz daha büyüyen, her gün biraz daha tesis kazanan iller arasında olmayı nasip etsin inşallah. Adıyaman Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Yeni spor alanlarıyla da inşallah kendilerini destekleyeceğiz. Yarışmaya katılan tüm gençlerimizi alınlarından öpüyorum. Dereceye girenleri de tebrik ediyorum" dedi.

        Daha sonra söz alan Vali Mahmut Demirtaş ise yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. Adıyaman'ın her geçen gün geliştiğini ve gelişmeleri konusunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen Vali Demirtaş, organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından ödül töreninin de dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

        (AHM)

        01.12.2015 16:33:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa