Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU ŞOFÖRLER ODASI'NDAN AK PARTİ'YE ZİYARET

        - AK PARTİ İL BAŞKANI NURETTİN DOĞANAY, ESNAFLARI AĞIRLADI

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası temsilcilerine açık destek vererek, "Esnafın sorunu benim de sorunumdur" dedi.

        Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk ve yönetimi, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette seçim başarısından dolayı Doğanay'ı tebrik eden Öztürk, yeni görevinde başarılar diledi. Doğanay'ın il başkanı olarak atanmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Öztürk, "Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını bilen biri olduğunuz için şahsım ve yönetim kurulu üyeleri olarak sizlerden beklentilerimiz var. Bize katkı sağlayacağınıza inanıyoruz. Bu nedenle de ziyaretinize geldik. Belediye meclis üyesi olmanız dolayısıyla bugüne kadar bizlerin sorunlarını da hep dinlediniz, o nedenle sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

        Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Nurettin Doğanay da, "Sorunlar var olduğumuz sürece devam edecek. Ama her iki tarafın da çıkarları göz edilerek ortak noktada nasıl buluşuruz bunun hesabını yapmak zorundayız. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay olarak her türlü sorununuzu kendi sorunum olarak görüyorum. Bende esnafım. Yapılabilecekler noktasında oturur konuşur, tartışır ve ortak noktada buluşmak için çaba sarf ederim. Çünkü hepimizin öznesi aynı" diye konuştu.

        (BV)

        01.12.2015 16:28:38 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa