Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALABAN ŞEHZADELER'DE ADAY OLDU

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : AYKUT YENİÇAĞ

        KAMERA : AYKUT YENİÇAĞ

        MANİSA (İHA) - CHP Manisa Şehzadeler İlçesi olağan seçimli kongresi için Semih Balaban adaylığını açıkladı.

        CHP Manisa Şehzadeler İlçesi'nin 6 Aralık'ta seçimli kongreye gidiyor. Mevcut Başkanlık görevini yürüten Necdet Köprülü'ye karşı partinin önemli isimlerinden Semih Balaban başkanlık için adaylığını açıkladı. 2004 yerel seçimlerinde partiden Şehzadeler Belediye Başkan adayı olan Semih Balaban'ın İlçe Başkanlığı için adaylık açıklamasına Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Şehzadeler İlçe Başkanı Necdet Köprülü ile çok sayıda partili katıldı. Adaylık açıklamasından önce partililerle tek tek tokalaşan Balaban'a adaylık sürecinde yoğun bir destek olduğu gözlendi. Adaylık açıklamasında 340 delegenin oy kullanacağını belirten Balaban, "Oy kullanacak olan 340 delegemizden 210'nun imzasını alarak başkanlığa adaylığımı koydum. Bütün delegelere tek tek giderek kendimi tanıttım. Yapacaklarımızı, yapmak istediklerimizi anlattım. Tabanımızdan aldığım güçle başkanlık yarışında bende varım dedim" diye konuş. İlçe Başkan seçildiği takdirde CHP'yi Şehzadelerde ortak akılla yöneteceklerini sözlerine ekleyen Balaban, "İlçe teşkilatımızı çok çalışan bir ilçe örgütü haline geleceğiz. İlçe teşkilatımızda ayrı ayrı komisyonlar kurup, partilimizin ve Manisalımızın sorunlarına çözüm önerileri üreteceğiz. Mahalle yönetimlerini kuracağız. Çünkü üyelerin çoğu birbirini tanımıyor. Örgütlenmeye sokaktan, mahalleden başlayacağız. Sokağa, mahalleye hakim olamazsanız iktidarda olamazsınız. Tabandan tavana örgütleneceğiz. Aşağıdan yukarıya doğru bir sosyal demokrat örgütlenmeyi sağlayacağız. Görev isteyen herkese görev vereceğiz. Herkes CHP'lidir, herkese CHP'de bir görev vardır. Hesap veren bir ilçe yönetimi olacağız. Şeffaflık ilkesiyle hareket edeceğiz. Yeniden yapılandırma içine gireceğiz. Herkesi kucaklayacağız" dedi.

        Şehzadeler İl Başkanlığı'nın bulunduğu sokakta gerçekleştirilen adaylık açıklaması ardından açıklamaya katılan partililer Balaban'a alkış yaparak destek verdi.

        (AY-Y)

        01.12.2015 16:26:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa