Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EGE VE MARMARA ÇEVRECİ BELEDİYELER BİRLİĞİ'NDEN ZİYARET

        TÜRKER YEŞİL

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ege Ve Marmara Çevreci Belediyeler Biriliği Başkan ve Yöneticileri, Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyaret etti.

        Ziyarette, birlik çalışmaları hakkında bilgi veren Ege Ve Marmara Çevreci Belediyeler Biriliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Marmara ve Ege bölgesini içine alan bir alanda bulunan Kaz Dağı ve Madra Dağı çevresinde bölgenin ekolojik dengesini ve biyolojik çeşitliliğini gözetip çevreyi korumayı ve bölgedeki tüm canlıların sağlıklı yaşam hakkını savunmayı amaçladıklarını söyledi.

        Çevreci belediyecilik anlayışını sürdürülebilir kılmayı hedefleyen bir yerel yönetim olarak bu konuda yapılan çalışmaları gönülden desteklediğini belirten Başkan Dursun Mirza '' Birliğin ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Birlik başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum '' dedi.

        (BD-

        01.12.2015 16:21:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa