Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ FIRAT'TAN ADIYAMAN'IN İL OLUŞ MESAJI

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'ın İl Oluşunun 61. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

        AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'ın çok eski bir tarihe sahip olduğunu belirterek, barışın ve sağduyunun merkezi olduğunu kaydetti.

        Adıyaman'ın eski medeniyetlerin bir kavşak yeri olduğu için insanlık tarihi boyunca eşi az görülen medeniyetlere sahne olduğunu ifade eden Halil Fırat, "Köklü geçmişi, tarihi kültürel mirası, coğrafi özellikleri ve insan yapısı ile her zaman önemli bir yere sahip olan Adıyaman, 1954 yılından bu yana ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitim, sağlık ve benzeri alanlarda gelişme çabası göstermiştir. Bizlerde bu önemin bilincinden hareketle, Adıyaman'ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacağız. AK Parti iktidarlarımız dönemlerinde büyük bir değişim yaşayan Adıyaman'ımız için, daha iyisini daha güzelini yapmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, daha ilerilere taşıyacağız. Sevginin, şefkatin, kardeşliğin ve hoşgörünün olduğu, huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği nadir illerin başında gelen Adıyaman'ımızın, il oluşunun 61. yıldönümünü kutlar, ilimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

        (AHM)

        01.12.2015 16:06:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa