Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

        DİYARBAKIR (İHA) - Halk sağlığını korumak amacıyla gıda üreten, satan, depolayan işyerlerini her gün denetleyen Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta son kullanma tarihi geçen 139 adet gıda çeşidi ile 74 kilogram tavuk etine el koyarak, bertaraf etti.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Gıda Kontrol ekipleri, kentte gıda ürünleri üreten, satan, işleyen, depolayan işyerlerine yönelik denetimleri her gün düzenli olarak sürdürüyor. İşyerlerini hijyen, fiziki ve teknik koşullar bakımından da denetime tabi tutan iki ayrı denetim ekibi, halk sağlığına uygun olmayan gıdaları da toplayıp imha ediyor. Ekipler, geçen hafta içinde yaptıkları denetimlerde son kullanma tarihleri geçen veya vasfını yitiren toplam 139 adet gıda çeşidi ile 74 kilogram tavuk etine el koydu. Toplanan gıda maddeleri, Karacadağ Katı Atık Bertaraf Sahası'na götürülerek bertaraf edildi.

        (MP-Y)

        01.12.2015 15:57:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa