Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MATSO, VARŞOVA 2015 TURİZM FUARI'NDA MANAVGAT'I TANITTI

        ARİF KAPLAN

        ANTALYA (İHA)- Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen TT Varşova 2015 Turizm Fuarı'na Manavgat'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

        26-28 Kasım tarihleri arasında Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen TT Varşova 2015 Turizm Fuarı'nda MATSO tarafından stant açılarak ilçenin tanıtımını gerçekleştirdi. MATSO standında görevli personel tarafından ilçenin tanıtımına yönelik ziyaretçilere Manavgat'ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD'leri dağıtıldı. Dünyanın çok sayıda farklı ülkesinden kurum ve kuruluş ve otelin katıldığı fuarda yer alan MATSO standındı 3 gün boyunca açık kaldı. MATSO standında Meclis Üyesi Sedat Öz ve 16. Meslek Komitesi Başkanı Fehmi İncidiş'te yer alarak ziyaretçileri ağırladı.

        MATSO'nun Manavgat tanıtım standını Polonya Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve bakanlık yetkileri ile Cezayir konsolosluk yetkilileri ziyaret etti.

        Manavgat'taki turizm pazarını çeşitlendirmek amacıyla farklı ülkelerdeki turizm fuarlarına katıldıklarını belirten MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, TT Varşova 2015 Turizm Fuarı'nın çok yoğun ve verimli geçtiğini söyledi.

        (AK-SÇ-Y)

        01.12.2015 15:55:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa