Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR ARAS SPOR'UN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI HAZIRLIĞI

        BÜLENT MAVZER

        IĞDIR (İHA) - Iğdır'ı Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) temsil eden Iğdır Aras Spor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları için hazırlıklarına devam ediyor.

        Yarın Bandırma Spor ile kendi sahasında yapacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayan Iğdır Aras Spor, bu karşılaşmada alacağı galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası yolunda gruplara kalmayı hak kazanacak. Çalışmayı yakında izleyen Kulüp Başkanı Hasan Aras, son çalışmada futbolcuların hırslı oluşu, sporcuların bu maça ne kadar hazır olduklarının göstergesi olduğunu söyledi.

        Kulüp Hocası Osman Kastan ise, sporcularında namağlup unvanını koruma güdülerinin çoğaldığını belirtti. Kastan, "Iğdır Aras Spor'un maçı kazanma gücü var. Yeter ki çarşamba günü 12'nci adam dediğimiz taraftar arkamızda olsun. Her ne olursa olsun bizi desteklesin. Destekledikleri zamanlarda bu çocuklar güvenlerini sonsuz devam ettirecekler ve çarşamba günü burası bir düğün alayı ve bayram günü olacak. İnşallah bunu hep beraber yaşarız. Bu sonucu Iğdır Aras Sporlu futbolcular istedi, Bandırma Spor maçına kadar geldi. Bu maç hem Iğdır için, hem bizim için, hem de takımdaki oyuncular için önemli. Kulüp başkanımızda çok önemsiyor, benimsiyor. Çarşamba günü şehir olarak futbol takımı bütünleştiği zamanda herhalde biz herkesin arzuladığı, istediği grupta kalma hedefini gerçekleşeceğimizi düşünüyoruz. Ama olmazsa da çocukların yüreğine, ayağına sağlık, buraya kadar getirdiler. Bizim kaybedeceğimiz bir şeyimiz yok, ama kazanacağımız çok şeyler var. Bocuklar bunun bilincinde. Kazandığımız zamanda bir tarih yazılacak, zafer olacak. Oyuncu, teknik kadro ve il adına müthiş bir değişim, müthiş bir hava gelecek. İnşallah çocuklarda bu bilinçte olurlar, yarın şans yanımızda olur, Iğdır'da tur atlatırız, hep beraber mutlu oluruz" dedi.

        Kastan, 23 maçtır süren yenilmezlik ise, kurulan yeni kadronun iyi kaynaşması, takımın deneyimli bir ekibe sahip ve büyük bir şevkle maçlara çıkmalarından kaynaklandığını belirtti.

        (BM-MSA-Y)

        01.12.2015 15:47:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa