Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA BELEDİYESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Yalova Belediyesi'nde başkan yardımcılıkları ve müdürlüklerde revizyona gidildi.

        Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye çalışmalarına dinamizm getirmek için kan değişimine gitti. Salman 5 olan belediye başkan yardımcılığı kadrosunu 4'e düşürdü. Meclis içerisinden seçilen Halit Güleç ve Jülide Güner Belediye Başkan Yardımcılığı görevini devam ettirirken, memuriyetten gelen Rıdvan Acar ve Mehmet Erdem ise görevden alındılar. Acar ve Erdem'den boşalan Belediye Başkan Yardımcılığı makamına ise Naim Ardıç ve Dinçer İlhan getirildi.

        Belediye başkan yardımcılarına bağlı müdürlükler de yeniden şekillendi. Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'e bağlı birimler; Şenay Reyhan Kaş'ın müdürü olduğu Mali Hizmetler Müdürlüğü, Mehmet Nuray Tozlu'nun müdürü olduğu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Gürkan Kaçar'ın müdürü olduğu Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Hamit Kutlu'nun müdürü olduğu Fen İşleri Müdürlüğü, Ahmet Köksal'ın müdürü olduğu Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Salih Çur'un müdürlüğünü yaptığı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve Özkan Üstün'ün müdürlüğünü yaptığı Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak belirlendi.

        Jülide Güner'e ise şu birimler bağlandı: Seyfullah Armağan'ın müdürlüğünü yaptığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İsmail Duran'ın müdürü olduğu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Yener Öz'ün müdürü olduğu Veterinerlik Müdürlüğü, Sadri Sayıoğulları'nın müdürü olduğu Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Orhan Alparslan'ın müdürlüğünü yaptığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Mustafa Kır'ın müdürü olduğu Mezarlıklar Müdürlüğü.

        Belediye Başkanlığı görevine yeni getirilen Naim Ardıç'a ise şu birimler bağlandı: Levent Hatipoğlu'nun Müdürlüğünü yaptığı Bilgi İşlem Müdürlüğü, Naci Yıldız'in başkanı olduğu Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Anıl Gür'ün müdürü olduğu Yazı İşleri Müdürlüğü

        Bir diğer yeni belediye başkan yardımcısı olan Dinçer İlhan'da görev süresi içerisinde şu müdürlüklerden sorumlu olacak; İlyas Özdemir'in müdürü olduğu Zabıta Müdürlüğü, Murat Demir'in müdürü olduğu İtfaiye Müdürlüğü ve yeni oluşturularak Müdürlüğüne Muhammet Öztürk'ün atandığı Hal Müdürlüğü.

        Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise İç Denetçiler, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve İmar İşleri Müdürlüğü'nü bizzat kendine bağladı. Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinden alınan Rıdvan Acar ve Mehmet Erdem'in de başkana bağlı olarak belediyede çalışmalarını sürdürecekleri dile getirildi.

        (SÇ-MŞ)

        01.12.2015 15:43:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa