Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ÇİFTÇİ:

        - "ŞANLIURFA'NIN GELECEĞİNİ VE TRAFİĞİNİ TEKRAR YAPILANDIRMALIYIZ"

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yolcu taşımada faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sektörün daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için gerçekleştirilen toplantıda öğrenci servisleri, yolcu servisleri, turizm servisleri ve farklı taşımacılık hizmetleri veren firma yetkililerinin sorun ve taleplerini dinledi. Çiftçi, sorunun çözüm noktasında gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. Tüm servislerin kayıt altına alınması gerektiğini vurgulayan Çiftçi, "Şanlıurfa'nın geleceğini ve trafiğini tekrar yapılandırmalıyız" dedi. Çocukların daha iyi ve güvenli bir şekilde ulaşım hizmeti alabilmeleri için birlikte çalışmaları gerektiğini söyleyen Çiftçi, "Sağlıklı olan akışkan bir sistem ile araçlarımızı kayıt altına alarak servis araçları ne tür hizmetlerde kullanılıyorsa o hizmete yönelik kayıtları almamız lazım. Çünkü servislerimiz çocuklarımıza, öğrencilerimize hizmet veriyor. Bununla ilgi ilerleyen dönemlerde yapılacak olan çalışmaları ortak bir akıl ile sizin önerileriniz üzerine yapmamız gerekmekte. Bu gün bu toplantının amacıda budur" şeklinde konuştu.

        Toplanın ardından toplu taşıma hizmeti veren sektör temsilcilerinin taleplerini tek tek not alan Nihat Çiftçi, bu tür toplantıların ilerleyen günlerde de olacağını söyledi.

        (Şİ-SD-Y)

        01.12.2015 15:40:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa