Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KADIKÖY SANATÇILAR DERNEĞİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Kadıköy Sanatçılar Derneği Başkanı Perihan Baykal, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Vekili Emre Genç ile görüştü.

        Kadıköy Sanatçılar Derneği tarafından 1-10 Aralık tarihlerinde Turgut Özakman Sergi Salonu'nda açılacak sergi öncesi Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Dernek Başkanı Perihan Baykal, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Emre Genç'e sergi hakkında bilgi verdi. Baykal, Büyükşehir Belediyesine açılacak sergi için desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Eskişehir, Türkiye'de belediyecilik anlamında bir marka şehir. Türkiye'deki tüm belediyeler Eskişehir'den örnek almalı. Dernek olarak yurt içi ve yurt dışında birçok sergi açtık, Eskişehir'de çok güzel bir destek ile karşılaştık. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Emre Genç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen, sanatın ve sanatçının her zaman yanında. Sizleri de Eskişehir'de misafir etmekten dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

        (İHA-KÇ)

        01.12.2015 15:39:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa