Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ'DA PASAPORTLAR RANDEVU İLE ALINACAK

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da pasaport almak isteyenler sıra beklememek için internet ortamında randevu alarak işlemlerini yaptırmaya başladı.

        Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi, randevulu sisteme geçiş yaptı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Günümüzde gelişen bilgisayar ve internet teknolojileri hızlı bir şekilde ilerleme göstererek artık bilgi ve hizmet üretimi ulusal ölçeklerde gerçekleşmektedir. Pek çok kurumda olduğu gibi Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz de teknolojiyi en üst seviyede kullanmayı kendisine ilke edinmiştir. Bu doğrultuda, Pasaport müracaat işlemlerinde vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli hizmet sunarak zaman kayıplarının önüne geçmek, modern bir ortamda sıra beklemeden işlemlerini yapabilmelerini sağlamak amacıyla 17 Kasım 2015 tarihi itibariyle e-randevu sistemine geçilmiştir. Günlük randevu işlem kapasitesi 40 kişi olarak belirlenmiştir" denildi.

        Açıklamada, pasaport müracaatında bulunacak vatandaşların www.elazig.pol.tr sayfasındaki e pasaport linkinden, www.egm.gov.tr sayfasındaki e-pasaport randevu ve takip sistemi linkinden veya www.epasaport.egm.gov.tr adresi üzerinden randevu alabilecekleri de belirtildi.

        (HİV-MP-Y)

        01.12.2015 15:21:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa