Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'E ALIŞVERİŞ CADDESİ GELİYOR

        TAŞKIN SARICA

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek projelerinden Alışveriş Caddesi için ilk adımı attı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ekim ayı meclis ayı toplantısında İzmir yolundaki şehir hastanesinin yanındaki yaklaşık 34 dönümlük arsanın Alışveriş Caddesi olması için Ali Sabancı yönetimindeki Esas Holding ile anlaştı. Her fırsatta AVM'lere karşı olduğunu ve dünyadaki yeni trendin alışveriş caddeleri olduğunu kaydeden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Alışveriş Caddesi'yle insanların sınırlı bir alana mahkum olmadan özgürce alışveriş yapabileceğini söyledi. Seçim öncesinde verdiği bir sözünü daha yerini getiren Başkan Uğur, Balıkesir'in büyümesi ve kalkınması açısından Hilton ve Esas Holding gibi dev şirketlerin Balıkesir'i tercih etmesini önemsediklerini açıkladı.

        Öte yandan 45 milyon lira muhammen bedelle ihaleye çıkan arsa 50 milyon liraya satılışı gerçekleştirildi.

        (TS-

        01.12.2015 15:19:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa