Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SDÜ İLE ISPARTA BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ

        FERHAT KAYA

        ISPARTA (İHA)- Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ile Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından yapılması düşünülen projeleri görüştü.

        Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı'yı ziyaret etti. Rektör Çarıkçı, Isparta Belediyesi ile SDÜ'nün ortak bazı çalışmalarının olabileceği üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Başkanımız üniversite ile alakalı konularda da bizi yalnız bırakmıyor. Herhangi bir talebimiz olduğunda da karşılıyor. Bu anlamda da kendisine bir teşekkür ziyareti yapacaktık, kendisi bizi ziyaret etti" dedi.

        SDÜ ISPARTA'NIN ÜNİVERSİTESİ

        SDÜ'nün Isparta'nın üniversitesi olduğunu ve bu anlamda bugüne kadar her türlü katkıyı sunmaya çalıştıklarını ve bundan sonrada katkı sunmaya devam edeceklerini belirten Başkan Günaydın ise, "Her bakımdan üniversitemizi destekliyoruz. Isparta Belediyesi olarak çeşitli kurslar veriyoruz. 16 çeşit geçerliliği ve önemi olan kurslar veriyoruz. Bu kursiyerlerimize belgelerini de bir eğitim yuvasından üniversitemiz işbirliği ile veriyoruz. Bu konuları üniversitemiz ile yaptığımız protokol kapsamında çözüyoruz" dedi.

        Ziyarette 22 sene önce çizmiş olduğu ve İslamköy'de bulunan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'nin seramikten yapılmış maketi ile karşılaştığını ve bunun da kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Başkan Günaydın, "Üniversitemiz, gençlik dönemimde çizmiş olduğum o projemi bir maket haline getirmişler. Bu maketi görünce bir düşüncem vardı ve o düşüncemiz de bugün ortaya çıktı. Üniversitemizle her konuda irtibat içerisindeyiz. Üniversite bizim üniversitemiz. İnşallah bu görüşmeler, bu çalışmaların Isparta'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

        (FK-SÇ-Y)

        01.12.2015 14:57:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa