Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE KÜLTÜR KOLEJİ'NDE SIRA EĞLENCEDE

        ALİ OSMAN ÇATANA

        DÜZCE (İHA) - Geçtiğimiz günlerde yapılan TEOG sınavından ve okulda yapılan deneme sınavlarından başarı ile çıkan Düzce Kültür Koleji Öğrencileri, düzenlenen moral motivasyon eğlencesi ile adeta kurtlarını döktüler.

        Düzce Kültür Koleji'nde sınav stresi yaşan öğrencileri biraz olsun bu stresten uzaklaştırmak amacıyla bir eğlence düzenlendi. Müzik Öğretmeni Burcu Bayrak tarafından organize edilen eğlencede çalınan canlı müziklerle hem öğrenciler hem öğretmenler eğlendi moral depoladı.

        Org ve gitar eşliğinde çalınan şarkılara eşlik eden öğrenciler sınav stresini üzerlerinden atarken, zaman zaman dans ederek eğlencenin tadını çıkardılar.

        Kültür Koleji Eğitim Koordinatörü Hülya Birol, öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapılan etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

        Birol, "Bu etkinliğimizi müzik öğretmenimiz Burcu Bayrak düzenledi. Öğrencilerimiz genel deneme sınavlarına girdiler. Başarılı oldular. Moral ve motivasyon için yaptığımız etkinliklerden sadece bir tanesi. Bundan sonra da devamlı öğrencilerimizi motive amaçlı eğlence ve etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

        Sınav yorgunluğunu ve stresini dans ederek, halay çekerek atan öğrenciler, düzenlenen bu eğlence ile yeni sınavlar için moral ve güç depoladılar.

        (AOÇ-AY)

        01.12.2015 14:51:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa