Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EMNİYET MÜDÜRÜ ONAR PERSONELİNE ALTIN HEDİYE ETTİ

        VELİ YILMAZ

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, yeni bebeği olan, evlenen ve çocuğunu evlendiren 26 personele çeyrek altın hediye etti.

        İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, yeni bebeği olan, evlenen ve çocuğunu evlendiren personeli tebrik ederek, amaçlarının, çalışanların sevincine ortak olarak yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu dile getirdi.

        Hayırlı evlat yetiştirmenin önemine dikkati çeken Emniyet Müdürü Onar, "Allah analı babalı büyütsün. Allah torunlarını göstersin. Yeni evlenen kardeşlerimize de mutlu bir hayat diliyorum. Biz de Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü olarak kendi aramızda çam sakızı çoban armağanı sosyal fonumuz altında böyle bir uygulamada bulunuyoruz" dedi.

        Hediyeleri alan polis memurları da Emniyet müdürü Hasan Onar'a teşekkür ettiler.

        (VY-BÖ)

        01.12.2015 14:50:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa