Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU BELEDİYESİ VATANDAŞA CUMA ŞUURUNU AŞILIYOR

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her Cuma günleri bir mahallenin camisine giderek namaz sonrası pilav dağıtmalarının asıl nedenini açıklayarak, "Buradaki hadise insanlarımıza Cuma şuurunu aşılamaktır" dedi.

        Bolu Belediyesi, yeni bir proje başlatarak her Cuma günleri bir mahalleye gidip Cuma namazı çıkışında vatandaşlara pilav dağıtmaya başladı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçen Cuma Yukarı Soku Mahallesi'ne giderek önce Cuma namazını kıldı, daha sonra da vatandaşlara pilav dağıttı. Pilav dağıtma projesinin nereden çıktığını açıklayan Başkan Yılmaz, "Cuma müslümanlarda bayram olarak bilinir. Toplanma, bayram, istişare etme olarak adlandırılır. Önümüzdeki süreç içerisinde her Cuma günü bir camimizde halkımızla bayramlaşma gibi algıladığımız buluşmaları yapacağız. Pilav dağıtacağız. Bunu her Cuma sürdüreceğiz. Buradaki bütün hadise şu; Cuma şuuruna ermemiz. Vatandaşlarımızla kucaklaşmamız ve birlikte dertlerimizi dinleyerek ortak bir yol bulmamız" ifadelerini kullandı.

        (BV-AY)

        01.12.2015 14:44:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa