Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BELEDİYEDEN ULUSLAR ARASI SEMPOZYUM

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi tarafından, ilki geçen yıl gerçekleştirilen 'Uluslar arası Düzce Tarih ve Kültür Sempozyumu'nun' ikincisi yapılıyor. Üç gün sürecek olan sempozyum için tüm hazırlıklar tamamlandı.

        Düzce Belediyesinin Uluslar arası nitelikteki 'Tarih ve Kültür Sempozyumu' için program oluşturuldu. Buna göre üç gün sürecek olan sempozyum, 11,12,13 Aralık tarihlerinde yapılacak. Programın birinci ve ikinci günleri Tarih ve Kültür Sempozyumu olarak, üçüncü günü ise 'Konuralp Gazi Anma Günü' olarak planlandı. Sempozyum Pelemir otelde, anma günü ise Konuralp'de gerçekleştirilecek. 2'inci Uluslar arası Düzce Tarih ve Kültür Sempozyumun onur kurulu Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'dan oluşuyor. Sempozyum ve Anma Günü için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından program akışları ve detayların son şekli için çalışma yapılıyor.

        (TT-AY)

        01.12.2015 14:42:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa