Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BELEDİYE ÜNİVERSİTEDE BÜRO AÇILDI

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Beçi otobüslerinin hatlara çıkması ile birlikte, Düzce Üniversitesi öğrencilerinin indirimli kart talepleri yoğunlaştı. Bunun üzerine Düzce Belediyesi tarafından Düzce Üniversitesi 'Merkezi Dersliklerde' indirimli kart satış bürosu açıldı. Bu arada Düzce Belediyesi e-kart ofisinde de indirimli kart satışı için yoğunluk yaşanıyor.

        Kısa süre önce Düzce Merkez ve Üniversite arasında Düzce Belediyesi Denetimli Beçi otobüslerinin güzergaha girmesi ile birlikte öğrenci taşıma sayısında artış görülmeye başlandı. Nakit ödeme yapılan Beçi otobüslerine elektronik kart okuyucu Validatörlerin takılması ile birlikte kart talepleri de arttı. Elektronik kart satışı yapılan Düzce Belediyesi e-kart bürosunda yoğunluk yaşanması üzerine, taleplerin hızlı ve rahat karşılanması amacıyla Düzce Üniversitesi merkezi dersliklerde de kart satış bürosu hizmete girdi.

        (TT-AY)

        01.12.2015 14:32:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa