Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MOĞOLİSTAN HEYETİ DÜZCE'DE

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Moğolistan'ın 3 ayrı şehrinden gelen heyet, 8 gün boyunca Uygulamalı Şehir Plancılığı üzerine Düzce'de eğitim alacak.

        Düzce Belediyesi, Moğolistan'ın 3 ayrı şehrinden gelen 5 şehir planlama uzmanını Düzce'de misafir ediyor. Uygulamalı Şehir Planlama Eğitimi almak üzere Düzce'ye gelen heyet, 8 günlük eğitim programı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nden şehir planlaması konusunda eğitim alacak. Heyet, Şehir Planlaması Eğitimi kapsamında Düzce'nin tarihi, doğal ve kültürel kimliğini de yakından tanıma fırsatı bulacak. Moğolistan'dan gelen heyet arasında Düzce'nin kardeş şehri Sainshand'tan gelen bir şehir planlama uzmanı da yer alıyor. Heyet bu akşam, Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen davette Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile bir araya gelecek.

        (TT-AY)

        01.12.2015 14:32:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa