Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLİ PİYANGO "YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ BİLETLERİ" AFYONKARAHİSAR'DA DA SATIŞA ÇIKTI

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Yaklaşan "yılbaşı" öncesi Milli Piyango biletleri yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da satışa çıkarken, bu yıl her yıl olduğu gibi çeyrek biletin daha fazla rağbet gördüğü belirtildi.

        Kent merkezinde seyyar bilet satışa yapan Nuri Çelik, bu yıl da her yıl olduğu gibi umut dağıttıklarını ifade etti. 3 yıldır Milli Piyango yılbaşı biletlerinin fiyatının değişmediğini belirten Çelik, çeyrek biletin 12,5 TL'den, yarım biletin 25 TL ve tam biletin ise 50 TL'den satıldığını ifade etti. Kentte en çok çeyrek biletin satıldığını söyleyen Çelik, vatandaşların ise biletlerini çoğunlukla 'oğlumun ve kızımın' şansına diyerek çocuklarına çektirdiklerini kaydetti. 55 trilyon ile büyük ikramiyenin Milli Piyango tarihinde bir rekor olduğunu da dile getiren Çelik, "Çıkmaz demeyin, sizde şansınız deneyin" dedi. Sahte bilet konusunda da vatandaşlara uyarılarda bulunan Çelik, "Biletlerin dokusunda, yuvarlak içerisinde Milli Piyango amblemli fligran bulunuyor ve gün ışığına tutulduğunda görülüyor. Kâğıdın her tarafına homojen olarak dağılmış ve sadece mor ışık (ultra viole) altında görülebilen uzunluğu en az 3 milimetre olan parlayan ve kesin çizgiler şeklinde mavi ve sarı renkli görünmez elyaf da yer alıyor. Bu kısımlara dikkat edilmelidir" diye konuştu.

        Çelik, ayrıca bu yıl biletlere olan rağbetin çekiliş tarihi yaklaştıkça daha fazla arttığını dile getirerek, büyük ikramiyenin Afyonkarahisar'dan çıkması temennisinde de bulundu.

        (GC-

        01.12.2015 14:30:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa