Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ŞAHİN'DEN İSTANBUL'DA KÜLTÜR VE SANAT GÖRÜŞMELERİ

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul'da kültür ve sanat faaliyetleri konusunda önemli görüşmeler yaptı.

        Başkan Şahin, önce kültür ve sanat yayıncılığında önemli bir konumda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Kütük ile bir araya geldi. Şahin, Genel Müdür Kütük ile Kültür A.Ş'nin yayınlarını, İstanbul kitapçısı ve hediyem İstanbul projelerini de konuştu. Başkan Şahin, kültür sanat faaliyetleri konusunda önemli tecrübeleri olan, İstanbul Film Festivali'nin de düzenleyicisi İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) Genel Müdürü Görgün Taner'den festivaller hakkında bilgi aldı. Şahin, önümüzdeki yıl düzenlenmesi planlanan Gaziantep Kitap Fuarı'na farklı bir boyut katabilmek amacıyla Türkiye'nin en büyük ve köklü kitap fuarını düzenleyen TÜYAP Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ve Genel Sekreteri Ferda Tuncer ile de buluştu. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. G. Serdar Tolay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız'ın da katıldığı görüşmeler sonrasında Şahin, "Medeniyetler şehri Gaziantep'in kültür ve sanat alanında ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapacak bir konumdadır. Önümüzdeki yıllarda ise Gaziantep, kültür ve sanatın merkezi olacaktır" dedi.

        (SD-Y)

        01.12.2015 14:22:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa