Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİNG VE EKSPRES OTOBÜSLER KIŞA HAZIR

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. filosundaki 41 otobüsü kış koşullarına hazırladı.

        Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012'de yürürlüğe giren mevzuat gereği 1 Aralık tarihi itibariyle kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması nedeniyle araçlara takılan kış lastikleriyle, araçlar karlı yol şartlarına hazır hale getirilmiş oldu. Ayrıca araçlara lastik değişiminin yanı sıra kış bakımları da yapıldı.

        GÜVENLİ VE KONFORLU TOPLU TAŞIMACILIK

        Samsunluların daha güvenli ve konforlu yolculuk etmelerini sağlayacak olan lastik değişimi ve kış bakım çalışmalarının da büyük bir titizlikle yerine getirildiğini vurgulayan Samulaş A.Ş. Bakım-Onarım Müdürü Ziya Kalafat, "Yapılan tüm hazırlıkları, kışın olumsuz hava şartlarını dikkate alarak gerçekleştiriliyoruz, amacımızı vatandaşlarımıza güvenli ve sorunsuz toplu taşımacılık hizmeti vermek" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        01.12.2015 14:10:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa