Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİNLİLER, İZMİT'İ GEZDİ

        KOCAELİ (İHA) - Yurdun çeşitli yerlerindeki firmalarda görev yapan Çinli üst düzey yetkilileri, BMW sponsorluğunda İzmit'i gezdiler.

        Çinlileri İzmit'te Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın turizm danışmanı Bekir Serin karşıladı. Serin, yabancı konukları Arkeoloji ve Etnografya Müzesini gezdirerek İzmit'in tarihi ve turistik değerleri hakkında bilgi verdi. Çinliler ziyaret sırasında bol bol fotoğraf ve video da çekerek ziyaret ile ilgili tanıtım filmi hazırlayacaklarını söylediler. İzmit'le ilgili ilk izlenimlerinin oldukça önemli olduğunu söyleyen Çinliler," İzmit'in tarihi eserler konusunda oldukça zengin olduğunu öğrendik. Bu gezimiz günü birlik oldu. Önümüzdeki dönemde daha uzun süreli ve konaklamalı bir İzmit turu düşünüyoruz" şeklinde konuştular.

        (GY-Y)

        01.12.2015 13:48:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa