Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FERİBOT SEFERLERİNDE 'KIŞ UYGULAMASI' BAŞLADI

        - FERİBOT SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİ

        MALATYA (İHA) - Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte feribot seferlerinde, kış sezonu uygulaması başlatıldı.

        Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Karakaya Baraj Gölü üzerinde yürütülen feribot sefer saatlerinde yeni düzenlemelerin yapıldığı ifade edildi. Battalgazi-Baskil arasında karşılıklı her gün 6 feribot seferinin yapıldığı Karakaya Baraj Gölü'nde ilk sefer Malatya tarafından 06.45, Baskil tarafından 07.30, son seferin ise Malatya tarafından 15.30, Baskil tarafından 16.30'da yapılacağı belirtildi. Bugün itibariyle başlayacak olan Kış Feribot Sefer Uygulaması'nın Şubat ayı sonuna kadar süreceği kaydedildi. Yapılan açıklamada, sefer saatleri haricinde ihtiyaç görülmesi halinde ek seferlerin düzenlenebileceği, yoğunluklarda ise toplu taşıma araçlarının öncelikli olduğu belirtildi.

        Seferlerle ilgili istek ve şikayetlerini ise Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün (0422) 377 13 68 numaralı direk telefonuna veya 444 51 44 Çağrı Merkezi'ne bildirilebileceği ifade edildi.

        (ZIG-SD-Y)

        01.12.2015 13:47:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa