Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZEL SPORCULAR BOWLİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

        - MALATYALI SPORCULAR ŞAMPİYONAYA HAZIR

        MEHMET TÜREL

        MALATYA (İHA) - Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 2-3 Aralık tarihlerinde Ankara Optimum Rollhouse Bowling Salonu'nda gerçekleştirilecek 'Özel Sporcular Türkiye Bowling Şampiyonası'na katılacak olan Malatya İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi Bowling takımı, şampiyona hazırlıklarını tamamladı.

        Malatya Park içerisinde bulunan Bowling Adası'nda son çalışmalarını tamamlayan İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi Bowling takımı bugün şampiyonaya katılmak üzere Ankara'ya gidecek.

        Hazırlıklar ve şampiyonayla ilgili bilgiler veren takımın çalıştırıcısı ve aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni olan Emrah Alıcı şampiyonaya iyi çalıştıklarını ifade ederek, "İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak 4 tane kulübümüz var ve bu kulüplerle özel sporcular düzeyinde turnuvalara katılıyoruz. Bu sene Malatya adına futbol şampiyonasına katıldık, Türkiye 2. si olduk ve Süper Lige çıktık. Voleybolda Türkiye birincisi olduk, Bocce de Türkiye 2.si olduk. Şimdide bowling takımızı bir şampiyonaya hazırlıyoruz ve inşallah bu şampiyonada da bowling takımı olarak başarılı olacağız" diye konuştu.

        Şampiyonaya 8 sporcuyla katılacaklarını belirten Alıcı, "Bu sporcularımızı ailelerinden ayrı olarak öğretmenlerimiz ile birlikte Ankara'ya götüreceğiz. Bu çocuklarımız şampiyonada hem yarışacak hem eğlenecek ve böylelikle özgüvenlerini geliştirmiş olacaklar" ifadelerini kullandı.

        Alıcı son olarak çalışmalarını yürüttükleri Bowling adasına da teşekkür ederek, "Sağ olsunlar bizi burada en iyi şekilde ağırladılar, sporcularımıza sahip çıktılar, destek veren herkesten Allah Razı olsun" şeklinde konuştu.

        (MT-SD-Y)

        01.12.2015 13:35:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa