Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANYASLIOĞLU, CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

        İSA AKAR

        ANTALYA (İHA) - Mimar Bahadır Manyaslıoğlu, CHP İl Başkanlığı önünde düzenlediği toplantıyla adaylığını açıkladı.

        Mevcut İl Başkanı Semih Esen adaylığından dolayı Bahadır Manyaslıoğlu'nu tebrik ederek, "bu bir sorumluluk alma girişimidir, sorumluluk alma bilincidir. Ben de bu işte varım yürekliliğidir.Bu yürekliliği gösteren Bahadır kardeşimi tebrik ediyorum. Siyasi hayatında ve önümüzdeki kongrede başarılar diliyorum" dedi.

        Esen,Manyaslıoğlu'nun elini havaya kaldırarak başarılar diledi.

        Manyaslıoğlu ise demokrasi ve siyasi partilerin olduğu yerde, insanların kararlarını seçimler yaparak gösterdiğini kaydetti.

        Son dönemlerde yaşanan olumsuzluklara dur diyecek tek partinin CHP olduğunu iddia eden Manyaslıoğlu, " Deneyim ve birikimlerimi, hem sivil toplum kuruluşlarında, hemde örgütümüz CHP çatısı altında,daha adaletli ve daha özgür bir ülke için harcadım,harcıyorum, var gücümle harcamaya devam edeceğim. Aydın bir birey olarak, CHP'nin neferi olarak birilerinden izin alarak değil, atamızın izinden giderek, izinle değil sizinle yürüyeceğim. Yaşadığım şehrin,sokağın,mahallenin sorunlarına hakim,ötekisi olmayan siz ve biz ayrımı olmadan hepimiz diyen, birleştirerek büyümeyi seçen, kişisel çıkar peşinde olmayan,örgütünü bilen, tek kurtuluşun birlik ve beraberlikten geçtiğini bilen, ekibi ve örgütü her şeyi önde tutarak en iyiye doğru yeni bir anlayışla CHP Antalya İl Başkanlığı'na adayım" diye konuştu.

        'CHP'ye hizmet etmek onurdur' diyen Manyaslıoğlu, " Bu görev sıradan bir görev değildir. 645 kilometrelik Antalya ve 19 ilçenin bekleyen ve birikmiş sorunlarının çözümü için projeler hazırlanması ve uygulanmasının, birik ve bütünlüğün sağlanması yolunda, ağır bir sorumluluk yüklendiğimin farkındayım" dedi.

        Manyaslıoğlu'nun açıklamasına yaklaşık 300 kadar partili de destek verdi.

        (İA-

        01.12.2015 13:23:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa