Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÖRTYOL'DA DİN GÖREVLİLERİNE TRAFİK BİLGİLENDİRMESİ

        NECATİ İVGİN

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde emniyet müdürlüğü, din görevlilerine artan motosiklet ve araç kullanımı nedeniyle yoğunluk kazanan trafik kazalarını önlemek için bilgilendirme yaptı.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bürosu görevlilerince yapılan bilgilendirmede din görevlilerine yıllara göre rakamlarla kayıtlı araç sayıları yaşanan kazalar ve nedenleri hakkında bilgiler verildi.

        Trafik ekipleri ilçede yaşanan trafik kazalarında ilk sırayı motosikletlerin aldığını ve yaşanan kazaların büyük bir kısmının ölümlere neden olduğunu belirterek, kazaların önlenmesi can kaybının azaltılması için başlattıkları motosiklet ve araç sürücülerinin emniyet kemeri takma, kask kullanımı, trafik kurallarına uygun hareket etmelerini arttırmak ve özendirmeye yönelik bilgilendirme çalışmaların da müftülük çalışanları din görevlilerinden destek istediler.

        İlçe Müftüsü Hüseyin Taner, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ateş, din görevlileri ve trafik büro ekiplerinin katıldığı toplantı görüş ve önerilerle son buldu.

        (NCT-Y)

        01.12.2015 13:11:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa