Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TAŞKESENLİGİL, BAŞARILI BOKSÖRLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kendisini ziyaret eden boksörleri ve antrenörleri elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.

        Türkiye Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan 17 Kasım 2015 tarihinde Sivas'ta yapılan Büyük Erkekler Boks Grup Şampiyonası'nda ikinci olan sporcular 69 kilodaki Davut İpek, 64 kilodaki İbrahim Malyemez ve Sağlık Gençlik Spor'dan 91 kilodaki Ertuğrul Cebe'yi kutlayan Taşkesenligil, antrenörleri de tebrik etti. Taşkesenligil, ayrıca Rusya'da yapılan Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası'nda ülkemize 41.5 kiloda bronz madalya kazandıran Yolspor'un genç yıldızı Ömer Tekin'i de kutladı. Aynı zamanda Yıldız Boks Milli Takımı Baş Antrenörü olan Gürkan Sönmez ile antrenörler Erol Çavuşoğlu ve Ayhan Tunçkılıç'ın da katıldığı ziyarette, Taşkesenligil sporculara ve antrenörlere hediye verdi.

        Boksörlerin Türkiye Şampiyonası öncesi 2. Grup Şampiyonası'ndan başarı ile dönmesinin sevincini yaşadıklarını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Antrenörlerden ve boksörlerden bundan sonra daha büyük dereceler beklediklerini ifade etti.

        Taşkesenligil, Avrupa üçüncüsü olan milli boksör Ömer Tekin'e de bundan sonra önünde uzun bir spor yapma zamanı olduğunu hatırlatarak, "İnşallah performansın daha da artar, hem eğitimde hem de sporda başarılı olarak çevrendeki arkadaşlara iyi örnek olursun" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        01.12.2015 13:10:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa