Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA EĞİTİM BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI İBRAHİM COŞKUN'DAN KAYMAKAM CİTER'E ZİYARET

        ENVER ZENCİRCİ

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve beraberlerindeki heyet, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer'i ziyaret etti.

        Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Şube Yönetim Kurulu üyeleri M. Fatih Hanpolat, Mahmut Toprak, Viranşehir Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Bilen ve şube ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret etti. Viranşehir'de daha önce uzun bir müddet görev yaptığını kaydeden Şube Başkanı Coşkun, Viranşehir'i çok sevdiğini söyledi. Sendika faaliyetleri hakkında bilgi veren İbrahim Coşkun, Şanlıurfa'da öğretmen açığını olduğunu, bunun da eğitimi olumsuz etkilediğini kaydetti. Kaymakam Citer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve arkadaşlarına başarı diledi. Öğretmen açığının ülkede genel bir sorun olduğunu hatırlatan Citer, bu açığın giderilmesi konusunda devletin ciddi çalışmalarının olduğunu belirtti. Citer, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının çok önemli görevleri olduğunu da dile getirdi.

        Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Çoşkun ve beraberindeki yönetici ve üyeler, kaymakamlık binasından ayrıldı.

        (EZ-SD-Y)

        01.12.2015 13:09:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa