Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP'NİN TÜRKMENLERE YARDIM KAMPANYASI

        ADANA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı'nın Türkmenlere yönelik başlattığı ayni yardım kampanyası devam ederken toplanan malzeme ve eşyalar paketlenmeye başlandı.

        MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ın Suriye'de katledilen, büyük zulme maruz kalan Türkmenler için yaptığı ayni yardım çağrısı büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar yiyecek, içecek, çocuk bezi, ayakkabı, giysi, yatak, battaniye gibi değişik türde ihtiyaç malzemelerini MHP Adana İl Başkanlığı'na ulaştırıyor. Burada toplanan yardım malzemeleri ise önce ayrıştırma işlemine tabi tutuluyor sonra paketleniyor.

        İl personeli, il ve ilçe kadın kollarının yöneticileri tarafından yapılan çalışmaya İl Başkanı Yusuf Baş bizzat nezaret ediyor.

        Yusuf Baş, Suriye'de yaşanan drama dikkat çekerek yardımın önemine değindi. Baş "Suriye'de bir insanlık dramı yaşanıyor. Rusya, İran ve Esad'a bağlı güçler Bayırbucak bölgesinde yaşayan kardeşlerimizi bombalıyor, katlediyor. Çok kıt imkanlarla vatanlarını korumak için zalimlere karşı destansı bir direniş gösteren Türkmenlerin aileleri ise, kadınlarıyla, çocuklarıyla dondurucu soğuklara karşı ayrı bir yaşam mücadelesi veriyorlar. Türkiye olarak, millet olarak onlara yardım etmek boynumuzun borcudur. Bu milli ve insani göreve duyarsız kalmayan bütün vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.

        Baş, yardım toplama işleminin devam ettiğini, yardım edecek vatandaşların '4581882' numaralı telefondan bilgi alabileceklerini bildirdi.

        (ELF-Y)

        01.12.2015 12:58:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa