Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİSTE 10 BİN GENCE 3 BİN 750 TL MAAŞLA İŞ İMKANI

        - MAHALLİNDE ÇALIŞTIRMAK ÜZERE SÖZLEŞMELİ ER VE UZMAN ERBAŞ ALIMI YAPILACAKTIR

        VAHİT OLCAY

        BİTLİS (İHA) - Kara Kuvvetleri Komutanlığı emrinde çalıştırmak üzere Bitlis'te sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacaktır.

        Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, sadece 1990 ile 1996 doğumlular başvuruda bulanabilecekler. Açıklamada, "Sözleşmeli er için 20-26 yaş arası (1990-1996 doğumlular) vatandaşlar alınacak. Uzman erbaş alımları için Bitlis nüfusuna kayıtlı 1988 doğumlu vatandaşlar. En az ilköğretim mezunu, eğitimi devam edenler öğrenci belgesi götürecek. Başvurular Tatvan Kaymakamlığı bitişiğinde bulunan Tugay Komutanlığı Karargah Nizamiyesi'ne bizzat yapılacaktır. Askerlik yapıp yapmaması şartı aranmamaktadır. Ancak askerliğini yapanlar için terhis belgesi götürülmesi gerekmektedir. Yeni başlayanlar için maaş 3 bin 500 ile 3 bin 750 TL arasında olacaktır" denildi.

        Başvuruda bulanacaklardan kimlik fotokopisi, diploma örneği, varsa terhis belgesi, 12 adet vesikalık fotoğraf ve vukuatlı aile kayıt tablosu istenildiği belirtildi.

        (VO-MSA-Y)

        01.12.2015 12:41:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa