Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖKKENT MAHALLESİ'NE PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİS

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin büyüyen ve gelişen bölgeleri arasında yer alan Gökkent Mahallesi'ne pazaryeri ve sosyal tesis inşaatına başlanıldığını söyledi.

        Melikgazi Belediyesince semtlere çok amaçlı pazar yerleri ile sosyal ve spor salonları birleşik tesislerin çok rağbet gördüğünü belirten Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak bölge halkının oturdukları bölgelerde ortak hizmetleri toplu alabilecekleri mekanlar ve tesisler oluşturuyoruz. Üstü kapalı çok amaçlı ve büyük ölçekli semt pazar yerleri inşa ederken, bu pazar yerinin yanında aynı zamanda sosyal ve spor tesisleri ile de inşa ederek kamu yatırımlarında bütünlük sağlıyoruz. Şu anda pazar yeri ile sosyal tesis bütünlüğü sağlayan 16 tesisimiz bulunmaktadır. Bunun son örneği Gökkent Mahallemizde gerçekleştireceğiz. Şu anda temel seviyesinde bulunan inşaat çalışması 2016 yılında tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacaktır. Sosyal tesisimizin zemin katında ikinci bahar odası, zabıta ofisi ve muhtarlık bürosu yer alacaktır. 1.katta ise 230 metrekare alanlı spor salonu, 4 dershane, internet odası bulunacaktır. Bu tesisin altında ise 2 bin 360 kapalı alanı olan semt pazar yeri bulunmaktadır. Kapalı semt pazar yerinde ayrıca kurban kesimi için monoray hattı yer alacaktır" dedi.

        Gökkent Mahallesi'nin gelişime ve artan nüfusuna hizmet verebilecek tesisin 2016 yılının Eylül ayında hizmet vereceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, iki milyon lira harcama ile bu tesisin şehre kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

        (TB-Y

        01.12.2015 12:39:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa