Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN 6 BUÇUK MİLYON TL'LİK PARKE TAŞI YATIRIMI

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA)- Denizli'nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, parke taşı yol imalatında yıl sonunda 320 bin metrekareye ulaşacaklarını ve toplam yatırımın 6,5 milyon lira olacağını belirtti.

        Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parke taşı yol imalatında çalışmalarına devam ediyor. Yatırımlarla Pamukkale'nin çehresinin değiştiğini aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Pamukkale İlçemizde her alanda çalışmalarımız sürüyor. Hayallerimiz ne ise bir bir Pamukkale'de gerçeğe dönüşüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üst yapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ekiplerimiz durmaksızın ihtiyaçlar ve aciliyet noktasında bir bir çalışmaları tamamlıyor ve diğer planladığımız çalışmaları başlatıyor. Parke taşı yol imalatımızda ise 2015 yılına baktığımızda tam bir performans ve başarı görüyoruz. 46 mahallesinde 5,4 milyon liralık bir yatırımla 270 bin metrekare parke taşı yol imalatı çalışmalarını tamamladık. İnşallah yıl sonunda parke taşı yol imalatında 320 bin metrekareye ulaşacağız. Toplam yatırımımız ise 6,5 milyon lira olacak. İlçemize çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (EV-SÇ-Y)

        01.12.2015 12:29:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa