Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYAZ KALPLER'E ALMAN UZMANLARDAN ÖVGÜ

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi Almanya'dan gelen misafirlerini ağırladı.

        Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı, Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan "Gelin Tanış Olalım, İşi Kolay Kılalım!" adlı proje kapsamında Kocaeli'ye Almanya'da gençlik hizmetleri alanında çalışan uzmanlar geldi. Bu kapsamda gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Beyaz Kalpler Merkezi büyük ilgi gördü.

        Berlin'den projeye katılan, Vivienne Haltuer "Üç gündür Türkiye'deyiz farklı gençlik çalışmalarını gördük, bu proje bende etki bıraktı. Sosyal hayatta sorun yaşayan gençlerin gidebilecekleri bir noktanın olması iletişim sağlayabilmesi beni gerçekten etkiledi" diye konuştu.

        Öte yandan, farklı okullarda gençlik çalışmalarında görev alan Claudia Sekaper "Şimdiye kadar ziyaret ettiklerim içinde en hoşuma giden kurum burası, dezavantajlı grup veya zorluk çeken gençlere bu şekilde olanak sağlanması çok güzel. Gençlerle uzmanların merkez çalışanlarının iletişimlerine dikkat ettim. Candan ve sevecen davranmaları çok güzel. Ayrıca söz haklarının olmasını, kuralların birlikte belirlenmesini çok olumlu buldum. Almanya'da böyle değil, orada birçok kurum ücretli, biz bu kadar olanak sağlayamıyoruz. Bu açıdan bir adım önde olduğunuzu düşünüyorum" dedi.

        (MT-İÇ)

        01.12.2015 12:26:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa