Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZHASEKİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yönetim ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerinden oluşan heyet, Ekonomi Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ankara'da gerçekleştirilen ziyaretlere; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Meclis Başkanı Mehmet Filiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Bahri Coşkun, Serkan Topsakal, Hüseyin Cindoruk ve İsmail Tuna ile Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Ay ve Halit Suvar ile Katip Üye Selda Duruöz katıldı. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'a yaptıkları ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ekonomi Bakanlığı görevine hemşerileri Mustafa Elitaş'ın getirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Hiçyılmaz, ziyaret sırasında ekonomik gelişmelerin gündeme geldiğini ve iş dünyasının beklentilerinin konuşulduğunu ifade ederek, Bakan Elitaş'ın söylemleri ile kendilerine güven aşıladığını vurguladı. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın, 2023 yılına doğru giden yolda iş dünyasının görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyeceklerini ve kapılarının tüm kuruluşlara her zaman açık olduğunu kaydettiği ziyaretin sonunda; Kayseri Ticaret Odası Heyeti tarafından Bakan Elitaş'a plaket takdim edildi ve günün anısına fotoğraf çektirildi.

        ÖZHASEKİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

        KTO Heyeti, Ekonomi Bakanlığı'nda gerçekleşen ziyaretin ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Özhaseki'nin Kayseri için büyük bir kıvanç kaynağı olduğunu belirtti.

        KTO Heyeti ile Özhaseki görüşmesinde, Rusya ile yaşanan kriz ve gelişmeler, ekonomik durum ve yerel yönetimlerle iş dünyası arasındaki ilişkiler gündeme geldi.

        (TB-Y

        01.12.2015 12:25:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa