Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DSİ DAİRE BAŞKANLARINDAN AKSU ÇAYINDA İNCELEME

        ANTALYA (İHA) - Devlet Su İşleri(DSİ) Genel Müdürlüğü'nden Daire Başkanları Aksu Çayı Islah çalışmalarını incelediler.

        DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür'ün ev sahipliğinde DSİ Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Demiryürek ve Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltı Suları Dairesi Başkanı Kemal Karakuş Aksu Çayı Islah çalışması inşaat alanlarında incelemede bulundular.

        DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcı Köksal Buğra Çelik ve Kontrollük teşkilatının da eşlik ettiği arazi çalışmasında Aksu Çayı Islah çalışmalarının devam ettiği farklı noktalarda ki çalışmalar incelendi.

        Daire Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini dile getiren DSİ Bölge müdürü Turkay Özgür, "DSİ Personel ve Eğitim Dairesi Başkanımız Ayhan Demiryürek ve Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltı Suları Dairesi Başkanımız Kemal Karakuş ve ekibimiz ile birlikte Aksu Çayı Islahında inşaat çalışmaları devam eden kısımlarda incelemede bulunduk. Çalışmalarımız sedde, taş tahkimat ve köprü çalışmaları olmak üzere devam etmekte olup, işin fiziki gerçekleşme seviyesi yüzde 55'i aşmış durumdadır. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        01.12.2015 12:05:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa