Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KURSİYER KADINLARDAN BAŞKAN KARA VE MÜFTÜ KARATEPE'YE EL İŞİ HEDİYESİ

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - İŞKUR kapsamında 'Elde Antep İşi kursu gören 20 kursiyer, kendilerini ziyaret eden Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile İl Müftüsü Mahmut Karatepe'ye yaptıkları el işlerinden hediye verdi.

        Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Ali Eryılmaz ve İl Müftüsü Mahmut Karatepe, 9 Kasım 2015 tarihinde başlayan ve 30 Aralık 2015 tarihinde bitecek olan Elde Antep İşi kursuna giderek, incelemelerde bulundu. Kilis Belediyesi Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal tesisinde süren kursa el işi ve örgü yapan 20 kursiyer kadın adına kurs eğitmeni Nurcan Özdemir tarafından Başkan Kara ile Müftü karatepe'ye el emeği göz nuru hediyeler verildi.

        Ziyarette kursiyerler Başkan Kara'ya, daha fazla benzeri kursların açılması talebinde bulundu. Başkan Kara da bu isteğe olumlu yanıt vererek, her zaman kadınların yanında olacaklarını söyledi.

        (MAD-SD-Y)

        01.12.2015 12:05:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa