Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURHANİYE'DE EDEBİYAT DÜNYASI BİR YAZAR KAZANDI

        FATMA TALAY

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir kamu kurumunda görevli Fatih Altınbeyaz iki kitap birden yazdı. Altınbeyaz'ın 313 sayfalık roman ve 183 sayfalık hikayeler kitabı büyük beğeni toplamaya başladı.

        Burhaniye ilçe seçim kurulunda görevli Fatih Alınbeyaz, şu ana kadar okurlarından çok olumlu tepkiler almaya devam ederken, okumayı ve yazmayı çok sevdiğini söyledi. "Aşk Ekmek ve Ölüm" adlı hikaye ve "Sevda Çiçeğim" romanı ile edebiyat dünyasını adım atan Fatih Altınbeyaz, yazmaya devam ettiğini söyledi. Burhaniye'de ilçe seçim kurulunda görevli Fatih Altınbeyaz, geleceğin usta yazarları arasında yer almaya hazırlanıyor. Ekim ayında basılan kitaplarının dağıtımına başlandığını ifade eden Fatih Altınbeyaz, " 'Sevda Çiçeğim' isimli 312 sayfalık romanımda, orta halli bir ailenin iç çekişmeleri, anlaşmazlıkları, kırgınlıkları, kuşaklar arası çatışmanın ve tabi ki hesaplaşmaların konu ediliyor. Kitabımda Sevda'nın da en ince ayrıntıları ele alındı. 1982 yılında Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça bucağında doğdum. 2005 yılından beri yazmayı bir yaşam biçimi haline getirdim. Bazı gazete ve dergilerde de makalelerim çıktı. Diğer kitabım olan 'Aşk, Ekmek ve Ölüm' adlı kitabında ise çeşitli kısa hikayeler yer alıyor. Hikayelerin hepsinin farklı bir kavramın; aşkın, adaletin, ayrılığın, ölümün, baba oğul çatışmasının, belki de her insanı belli bir dönem esir alan kafa karışıklığının peşinde bir yolculuk gibi" dedi. Altınbeyaz'ın yazdığı iki kitabın da önemli bir olduğunun altını çizen okurları, edebiyat dünyasına 1 roman ve 1 de hikaye kitabı ile adım atan Fatih Altınbeyaz'a başarı diledi.

        (FT-EME)

        01.12.2015 12:03:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa