Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YABACI'YA YENİ TERFİ HATTI

        MANİSA (İHA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı'na bağlı Yabacı Mahallesi'nde uzun yıllar önce döşenen ve deforme olan çelik borulardan oluşan terfi hattını polietilen borular ile yeniliyor.

        Manisa İl genelinde yürüttüğü çalışmalarla Manisalıların içme suyu sorunlarına çözümler getiren ve su kayıp-kaçaklarının önlenmesi noktasında önemli adımlar atan MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı'na bağlı Yabacı Mahallesinin içme suyu terfi hattını yeniliyor. Vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmayla uzun yıllar önce döşenen ve deforme olan hat polietilen borular ile yenilenecek. Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak içme suyu terfi hatlarını yenileyerek hem su kalitesini arttırmak hem de su kayıp ve kaçaklarını en düşük seviyeye indirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Yabacı mahallemizde de uzun yıllar önce döşenen ve deforme olan çelik boruları polietilen borular ile yeniliyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak" dedi.

        (SC-Y)

        01.12.2015 11:59:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa